După cum bine știți s-a amânat termenul de depunere al declarației unice până pe data de 31 iulie 2018, dar de anul viitor notăm termenul de depunere 15 martie.

Ce este important de reținut faptul că declarăm într-un singur formular atât realizatul anului anterior, cât și estimatul anului în curs, precum și dacă optăm pentru plata sănătății deși, fie nu suntem obligați, fie nu avem venituri, dar dorim să fin asigurați în sistemul de sănătate de stat.

O depunem în acest an fie la ghișeu, fie prin poștă cu confirmare de primire, fie bineînțeles online, iar în acest caz se spune că vom primi o bonificație suplimentară de 5%, a cărei procedură de implementare insă va fi emisă în anul urmator, certitudine fiind doar bonificația de 5% aplicată direct în declarație dacă plătim integral până la data de 15 decembrie 2018.

Ne creăm spațiul virtual aici SPV și depunem declarația aici Depunere declarație unică, apoi neapărat descarcăm recipisa de aici Recipisa fără de care această declarație nu este valabilă.

 

Baftă!

Omul din spatele cifrelor