logo

Expertul tau in contabilitate!

Incredere prin profesionalism

Smart Team Cont reuneste o serie de profesionisti contabili membrii CECCAR si CCF. Etica profesionala ne impune sa ne actualizam continuu cu noutatile fiscale. Societatea de contabilitate, in timp, a dezvoltat relatii solide cu parteneri strategici din domeniile adiacente contabilitatii, precum drept comercial, juridic, IT, PSI, SSM, HR.

Beneficiarii serviciilor noastre sunt companii cu capital privat si capital mixt din cele mai variate domenii de activitate ce functioneaza in Bucuresti – Ilfov

Cash-Flow-ul este Negativ?

Hai sa analizam realist factorii si sa-l redresam!


Cash-Flow-ul este pozitiv?
Felicitari! Vino sa gasim impreuna cele mai bune oportunitati de a investi surplusurile monetare.

contabilitate primara

Servicii de contabilitate

Prin pachetul de servicii contractat va oferim: contarea datelor preluate din documentele primare puse la dispozitie de client, arhivarea acestora, inchiderile lunare, intocmirea declaratiilor lunare/trimestriale/bianuale/anuale. Informarea continua a clientilor cu noutati legislative ce afecteaza direct activitatea acestora.
Analizam nevoile individuale ale fiecarui client si dezvoltam rapoarte personalizate, intomcim si sustinem cursuri de contabilitate, implementam si oferim asistenta pentru softul de contabilitate.
Stim cat de important este pentru dvs. sa puteti lua decizii corecte in timp util pe informatii corecte, astfel ca documentele primare puse la dispozitie sunt atent analizate atat din punct de vedere contabil, cat si fiscal si abia apoi inregistrare in softul de contabilitate.
Avem specialisti instruiti pentru fiecare forma juridica in parte ONG, SRL, SRL-D, PFA, PFI, II.
consultanta contabilitate

Consultanta si contabilitate pe fonduri

Fie ele rambursabile sau nu, ori partial rambursabile un bun consultant in fonduri iti va salva costuri suplimentare si inutile, iar acuratetea contabilitatii te va ajuta in raportare. Specialistii Smart Team Cont te ajuta sa accesezi fonduri europene/nationale, iti concep proiectul si sunt alaturi de tine in fiecare moment al implementarii acestuia.
Contabilitatea pe fonduri fiind una speciala si asemanatoare contabilitatii pe centre de profit/costuri ne-am specializat in acest domeniu pentru a-ti livra produsul integrat consultanta-implementare-contabilitate fonduri europene/nationale.
Serviciile furnizate de specialistii nostri iti ofera soltia optima pentru implementarea investitiei tale prin accesarea de Fonduri europene/nationale.
Consulting

Servicii salarizare

Servicii slarizare oferite de profesionistii nostri in resurse umane pe langa cele clasice de intocmire a dosarului de personal, inregistrare in Revisal, transmitere online a registrului de salariati, intocmire state de plata, adeverinte si op-uri, vin sa sustina si creasca business-ul prin retentia angajatilor valorosi.

Analizam impreuna structura organizationala pe toate nivelele entitatii, apoi intr-un mod obiectiv specialistii nostri traseaza strategia atingerii performantei prin diferite procese de planificare si evaluare.

workshop contabilitate

Consiliere fiscala in alegerea formei juridice

Serviciul consiliere fiscala: intr-un mediu fiscal destul de instabil e precaut sa analizezi optiunile de punere in aplicare a business-ului tau alaturi de un profesionist contabil. Analizam impreuna taxele si impozitele specifice fiecarei forme juridice actuale si la final consultantul te sfatuieste ce forma juridica se plieaza cel mai bine pe nevoile afacerii tale.

workshop contabilitate

Webinarii si workshop-uri

Analizam nevoile contabile si fiscale ale diferitelor grupuri tinta si oferim periodic webinarii si workshop-uri de fundamentare a cunostintelor pe teme din domeniul fiscal. Ne adresam aici atat antreprenorilor, cat si celor care vor sa aprofundeze cunostintele din domeniul financiar-contabil.