Societate de contabilitate si expertiza contabila

Servicii contabilitate Bucuresti-Ilfov

Ne adresam clientilor care au nevoie de serviciile profesionistilor contabili membrii CECCAR. Acoperim o plaja larga de nevoi identificate pana in prezent de expertii nostri. Servicii de contabilitate insotite de consultanta fiscala, servicii de salarizare, asistenta juridica, consiliere in alegerea formei juridice, consiliere in accesarea de fonduri europene si de stat(minimis, start-up nation) sunt servicii prestate in mod asumat de catre echipa Smart Team Cont.

Misiunea noastra

    • realizam si mentinem relatii stabile si profitabile cu clientii si partenerii nostri;
    • avem contact permanent cu nevoile clientilor nostri, nevoi pe care le anticipam si le rezolvam cu promptitudine;
    • suntem profesionisti contabili membrii CECCAR care lucreaza cu pasiune pentru contabilitate;
    • preturi adecvate volumului de munca.

Echipa Smart Team Cont

Povestea incepe inca din liceu, cand ma gandeam ce cale sa urmez si iata-ma. Am ales facultatea de contabilitate si informatica de gestiune in cadrul ASE vrand musai sa ajung la capitala. Nu m-am oprit la finalul ciclului de 4 ani, am vrut să fac performanta in domeniul ales si am continuat cu un master in audit, CECCAR, ACCA.

Din anul 2015, pe langa membru CECCAR, studenta ACCA, mi-am cautat si o echipă de profesionisti, ca de… cin’ s-aseamana se aduna, si am infiintat Smart Team Cont SRL care vine in sprijinul tau cu o plaja larga de servicii financiar-contabile, recrutare personal, HR, contabilitate primara, expertiza contabila.
Poveștile membrilor Smart Team Cont sunt similare si suntem aici pentru ca tu sa te focusezi pe businessul tau neavand grija contabilitatii corecte.

Sunati-ne!

+40 728250064

Mesaj prin email

office@smartteamcont.ro

Skype us

ID: Sartteamcont